torsdag den 4. oktober 2012

Mere macro

Flere makro billeder fra haven
 For at makro billeder skal blive gode, så skal der være masser af lys, helst sollys. Billederne her er ikke fra i dag (hvor det er overskyet) men fra i forgårs.
 
Dusk salvie - lyserød. De står fantastisk godt i køkkenhaven, men det overraskede mig lidt at de ikke lige sådan var til at spise (ud over blomsterne). Til gengæld har de nu stået flot i lang lang tid og der er masser af dem.
 
Min Matrem blomstrer stadig på livet løs. De breder sig også over hele haven, men de er ret lette at fjerne hvis man synes at de står i vejen - og nu er de jo så kønne
 
 
 Hyben fra en rose der gror op af drivhuset
 

 
 
 Morgenfruerne blomstrer livligt.
 
 Endnu en Morgenfrue. Her kan man rigtigt se at den er en del af kurveblomstfamilien med skiveblomster og randblomster (se også her)

 Her er en dekorativ lille tæge der sidder på en Matrem blomst. Jeg tror det er en frøtæge. Matrem er også en kurveblomst, her er det endnu lettere at se forskel på skiveblomsterne og randblomsterne.

 Morgenfrue i frø
 
 Endnu en tæge der sidder og suger blomstersaft. Jeg synes at denne her er så fin fordi den matcher blomstens farve perfekt.
 
Her kan man rigtigt se hvordan tægen har snablen nede i frøstanden :-)

1 kommentar: