søndag den 24. februar 2013

Vinterbilleder

Nu er vinteren ved at være slut (forhåbentlig snart). Her er et par billeder som jeg har samlet fra vinterens snelandskaber.

I år har jeg ikke fået sået stauder eller forspiret frø. Det er endnu usikkert om jeg kan beholde huset her, så derfor er det ret minimalt med energien til at så frø og tænke i fremtider.

Snekrystaller


Her bagved bor genboerne

Snemønster

 Solen er ved at gå ned bag lunden.

 Der er så kønt på landet. Nogle gange er det bare federe at bo hvor sneen får lov til at ligge, i stedet for at bo i storbyens sjap og slask.

Snekrystaller

Snekrystaller på parasoltræet (Koyamaki, Sciadopitys verticillata)

 Sne i fyrretræet.

Her er det dompap hannen der er i gang med at spise i Lønnen.


Her kan man se hvor populær den Askebladede Løn (Acer negundo) er hos fuglene, der har efterladet en masse "skræller" i sneen.

  Nu er vinteren vist også snart slut :-)
Helle

3 kommentarer:

 1. Smukke smukke vinterbilleder, men jeg håber nu det snart er slut med den slags motiver, Øv øv hvis du ikke kan beholde huset ;o(

  SvarSlet
 2. Hej Helle.
  Hvor var det hyggeligt at hilse på dig - håber vi ses en anden gang hvor der er lidt bedre tid. Husk du er mere end velkommen en dag du får tid og lyst.
  Kiggede kort din blog igennem - jeg kommer helt sikkert forbi en dag, når træerne får blade og rododendronen blomstrer.
  Håber det bedste for dig og børnene, og ønsker jer alt godt.
  Kærlige hilsner fra Lise

  SvarSlet
 3. Vidunderlige sneportrætter du har taget!! Lige sådan nogen jeg havde lyst til at ta, men altså ikke lige fik gjort :) Dejligt at jeg kan nyde sådanne billeder her på din blog!
  Hav en dejlig dag :)

  SvarSlet