lørdag den 18. maj 2013

Tulipan - Hov

Hov, hvor kom de farver fra. Det er i hvert tilfælde ikke dem som der var billeder af udenpå pakken!!


De gule, dem forstår jeg simpelthen ikke. Kan det være at de skulle have været hvide?


De her pink-røde var vist lidt mere sarte i farven da jeg kiggede på pakken.Disse mørke tulipaner har den rigtige farve, næsten alle sammen. Jeg er dog ret sikker på at der ikke var nogen af dem på pakken der havde gule kanter?


Disse her har den rigtige farve. Billedet er taget i stærkt sollys så det bliver lidt hårdt, men farven er fin.

Så er der selvfølgelig dem her, de dejlige blå forglemmigej. 

Forleden fandt jeg ud af at de er til salg i supermarkedt som krukkeplanter, så jeg gravede et par stykker op og puttede i mine krukker. Resten står i køkkenhaven. Tulipanerne står også i køkkenhaven, det var før jeg fandt ud af at det vel egentlig kan kaldes en Potager (The traditional kitchen garden, also known as a potager (in French, jardin potager) or in Scotland a kailyaird, is a space separate from the rest of the residential garden http://en.wikipedia.org/wiki/Kitchen_garden). Jeg tror nu bare at jeg bliver ved med at kalde det for min køkkenhave.

/Helle

2 kommentarer:

 1. Det skotske ord har garanteret samme oprindelse som kålgård - skægt. Det er åbenbart sværere end man lige tror at få fat i de rigtige tulipaner.

  SvarSlet
 2. Hej Marie
  Det med kålgården havde jeg slet ikke tænkt på. Jeg tror du har ret.
  Hvis man vil have de rigtige tulipaner må man jo nok købe dem de rigtige steder. De fleste af mine er bare fra Netto og lignende (undtagen de lilla i den rigtige farve).

  /Helle

  SvarSlet