Efterårsplantning

Så blev der lige lidt ophold i regnvejret. Jeg mangler stadig at få nogle planter i jorden. Her er det et supermarkedskøb der blev gjort for en del uger siden. Jeg har ikke haft lejlighed til at få dem i jorden endnu. Derfor var det på tide nu hvor det var godt vejr. Her er det en Hjortetungebregne Asplenium scolopendrium 'angustifolia' der blev sat ved skovstien.



Den herlige hjortetunge gør ikke så meget væsen af sig men er grøn hele vinteren. Så når de andre planter visner ned, så står den stadig fin med sine rynkede blade. Hjortetunge er vildtvoksende i Danmark og kan findes enkelte steder, men den er ikke almindelig og er totalt fredet. Heldigvis kan man nemt finde den i handelen og de er ikke så dyre. Normalt har den ikke rynkede blade, men der er nogle af havesorterne der har, ligesom her på billedet.



Skovstien er et projekt i udvikling (som alting i haven). Her står en flok store træer på hver side af en smal sti dækket af bark. Den store Birk er dækket af efeu som giver en fantastisk jungelagtig stemning.


Kommentarer